Contact

Adresgegevens

Industrieweg 18
3401MA IJSSELSTEIN

info@vanlexmond.net

Telefoon

T 0302205556
F 0302211378

Facebook

Openingstijden

Di 10:00 - 17:00 u
Wo 10:00 - 17:00 u
Do 10:00 - 17:00 u
Vr 10:00 - 17:00 u
Za 10:00 - 16:00 u

Vivante van Lexmond;

zo mooi als onze winkel is,

zo mooi kan het thuis ook worden!

Klanten die hier binnenwandelen, zijn vaak even sprakeloos. We hebben er dan ook veel aan gedaan om alles tip-top in orde te hebben. Dat is toch je visitekaartje, de eerste indruk. Zelf ben ik erg blij met de prachtige lampen die in onze showroom hangen. Die hebben we gekocht bij een leverancier in de buurt. Wie ze mooi vindt, kan die lampen bij ons bestellen. Onze zaak is vrij nieuw, in moderne kleuren ingericht en ruim opgezet. Het heeft een mooie, rustige uitstraling. Ik vind het een plezierige ruimte om in te werken.

Ruime collectie

De showroom is overzichtelijk opgedeeld, zodat meteen duidelijk is wat we te bieden hebben: zonwering, gordijnen en harde en zachte vloeren. Van Vivante woningtextiel hebben we gordijnen, zonwering en tapijt. Daarnaast is er keuze uit laminaat, parket, lamelparket van Quickstep, Novilon, PVC-vloeren van mFLOR en marmoleum. Bovendien vinden klanten hier buitenzonwering, en shutters.

Sterk in projecten

Bij Vivante van Lexmond hebben we niet alleen particuliere klanten veel te bieden. We doen ook regelmatig projecten en daar halen we veel energie uit. Zo voorzien we bijvoorbeeld kantoren of gemeentelijke instellingen van nieuwe vloeren, Marmoleum, deurmatten, raamdecoraties en zonwering. Juist bij projecten zijn we een interessante partner. We zetten ons volop in, denken actief mee en kunnen kosteneffici├źnt werken.

Kortom; verwachtingen aanvoelen en waarmaken, daar draait het om.

Thea en Wilbert van Lexmond